Hem   50 snyggaste fotbollsmålen   Livematcher    
 
Webbspel:Mini & Managerspel   Ladda hem mediespelare   Spelskolan
 
 
Annonsera hos oss

 

Vill du synas på Webbfotboll.se

Under våra premiärveckor erbjuder vi er våra annonsplatser till specialpris.Hör av er för att diskutera evententuella kampanjer till förmånliga priser.

Kontakta oss via mail på :

annons@webbfotboll.se

 

Välkommen till nylanseringen av Webbfotboll.se

För att se dagens matcher - klicka här...

Se 50 av de snyggaste fotbollsmålen någonsin...

Utan någon inbördes ordning har vi listat 50 av de snyggaste målen, och vi kan garantera att du kommer hitta många pärlor du aldrig tidigare sett. Se målen...

Börja scrolla

Livestream, idag kan du som vill se i de flesta fotbollsmatcher på webben. Under rubriken livestream kan du klicka dig fram till den match du vill se.

Nyheter från fotbollseuropa, vi har flera högklassiga nyhetskanaler i Sverige, som i sin tur hämtar en stor del av sina nyheter från utländska tidningar & magasin. Vi länkar er ut i fotbollseuropa.
Livescore, följ resultaten i alla matcher och tävlingar här hos oss under "Webbmål". Klicka bara på din sport och ta del av liveuppdatering från världens fem kontinenter. Livescore presenteras i sammarbete med Livescore.in
Spelwebben, det finns ett stort utbud av gratis fotbollsspel på webben. Prova något av manager- eller minispelen vi har listat längre ned till höger.
100 av de snyggaste fotbollsmålen på youtube, just nu har vi listat de 50 snyggaste målen och er uppgift är att tipsa om de 50 bästa som vi missat. Se målen...

Fotbollskrönikor, Klasse en före detta elitspelare i bland annat Ljungskile SK skriver om svensk fotboll och Pete Hovard, engelsk fotbollsexpert tar dig in i det engelska landslaget och Premier League.

 

Aktuellt - Webbfotboll.se

Vi har hittat 50 av de snyggaste målen på Youtube

Hjälp oss att hitta 50 till., Har du något favoritmål som vi har missat? Skicka ett mail till 50@webbfotboll.se. Glöm inte att skriva länkadressen till videoklippet. Klicka här för att se målen...

Webbfotboll.se söker bloggare & krönikörer

Älskar du fotboll och gillar att skriva? Då är du välkommen att skriva några rader om dig själv och skicka till redaktionen@webbfotboll.se. Bifoga gärna ett arbetsprov.

Webbfotboll.se söker reportage och längre artiklar

Har du skrivit fotbollsreportage eller en längre artikel och vill bli publicerad? Skicka då ett mail med rubriken reportage till redaktionen@webbfotboll.se. Bifoga gärna texten som RTF-fil, och skriv några rader om dig själv.

 

 

 

 

 
 

 

De häftigaste bilderna från fotbollseuropa
Vi hjälper dig att hitta de bästa matcherna/tävlingarna i världen

 

Webbfotboll

 

Du kan i stort sett se alla stora fotbollsmatcher direkt och dessutom helt gratis i din dator

 

1

Vi hjälper dig att hitta de matcher och tävlingar du vill se

 

2

Till höger hittar du länkar till tre siter som tillsammans täcker all världsfotboll

 

3

Du kan också följa alla matcher via vår livescore som du hittar under Webbmål.

 

4

För dig som är intresserad av Premer League och engelska landslaget rekomenderar vi Pete's krönika

 

5

Vi listar även nägra av världens främsta sporttidningar

 
Streama världsklassport och följ alla resultat live
Livestream
Soccer-Live.
Hur funkar det?
Fotboll
>> Externa länkar >>

Mån - Fre

Söndag

Övriga Sporter
>> Externa länkar >>

Basket

Övriga sporter

(Tennis, Golf, NFL, MLB, mm)

BTV
>> Extern länk>>
BTV stream
Justin.tv
>> Extern länk>>
Webbmål
Livescore
Fler Livescore
>> Externa länkar >>
Ladda ner
Mediaspelare

PPStream

Webbfotboll.se - Europa
Läs våra krönikor

Fotbollssiter och tidningar

Engelska Gazzetta dello Sport, världens kanske främsta sporttidning, finns även på engelska.
Goal.com, helt överlägsen när det handlar om ett ständigt uppdaterat nyhetsutbud, med seriösa välskrivna fotbollsnyheter.
SetantaSport här kan du förutom att läsa de senaste nyheterna även ta del av olika medieklipp, bland annat Mourinhos humorprogram "The special 1", med bland annat Wayne Rooney och Sven Göran Eriksson som gäster.
The Guardian Football, en av de ledande engelska tidningarna inom fotbollsbevakning. Guardian har flera intressanta bloggare som är klart värda att synas.
BBC Sport, ännu en engelsk nyhetssite med intressanta fotbollsartiklar och reportage.
El Pais ,spansk nyhetstidningen på spanska, men inte helt omöjlig att tolka och förstå.
Soccer365,intressant fotbollssite med bland annat amerikanska "soccer" nyheter.Läsvärda artiklar.
   
   
Krönikor
 
Veckans val av mål - Emil Johansson, Hammarby

Emil

Johansson

 

22 år

Svensk

 

Klubb:

Hammarby

 

(Kom från

Degefors 2007)

Fotbollsorganisationer
VM-kval

Sverige - Europa - Världen

Svenska Fotbollsförbundet, här kan du bland annat läsa om och följa landslaget, Allsvenskan och Damallsvenskan.
FIFA, står för Fédération Internationale de Football Associationen (franska). Fotbollens världsorganisation har också en hemsida som är klart värt att besökas. Här hittar du mycket intressant fakta, nyheter, tabeller med mycket mera.
UEFA, Europeiska fotbollsförbundet, ansvarar förutom EM, även för Champions League, UEFA-cupen med mera. På hemsidan kan du ta del av mycket intressant, bland annat U21-EM som kommer att spelas i Sverige.
AFC, Asian Football Confederation, en mycket pedagogisk sida med information om bland annat AFC-Champiions League och Asiatiska VM-kvalet.
CAF, African Football Confederation, här kan du läsa om de Afrikanska fotbollslandslagen och nyheter om vad som händer inom klubbfotbollen.
CONMEBOL, Confederación Sudamericana de Fútbol. Intressanta matchfakta från det Sydamerikanska VM-kvalet och Copa Libertadores, motsvarigheten till vår Champions League.
CONCACAF, Confederation of North, Central American and Caribbean Association Football. Detta är den federation där Mexico och USA kvalspelar för en VM-biljett.
OFC, Oceana Football Confederation, troligtvis den minst kända fotbollsfederationen, och inte minst sedan Australien bytte till AFC. Trots det finns en hel del kul läsning på hemsidan.

Ge rasismen rött kort

Rasism och trakasserier på grund av hudfärg, etniskt ursprung eller sexuell läggning har förekommit länge hör inte hemma i samhället och inte heller på fotbollsarenor runt om i världen. Ge Rasismen Rött Kort startades i mitten av 1990-talet i Storbritannien, och i Sverige startade GRRK 2004. Syftet är att öka integrationen och förståelsen för varandras olikheter och inte minst likheter. Att tydligt visa att elitfotbollsspelarna i Sverige kraftigt tar avstånd från rasism och säger Nej till alla former av trakasserier på grund av hudfärg, etniskt ursprung eller sexuell läggning.

Kvalgrupp 1
 
Land
M
MS.
P
Danmark
5
+10
13
Ungern
6
+6
13
Portugal
5
+3
6
Sverige
4
+1
6
Albanien
7
-3
6
Malta
7
-17
1

 

Webbfotboll.se tipsar om gratis fotbollsspel online

Managerspel

Soccer Manager.com, med ca: 200 000 medlemmar håller denna gratisversion både grafisk och spelmässig toppklass. Språk - svenska
Xpert Eleven, ett gratis managerspel där du bland annat kan starta en egen liga och bjuda in dina vänner. Språk - svenska
Trophy Manager, en mycket pedagogisk managerversion som verkligen rekommenderas, för både nyborjare som erfarna spelare. Språk - engelska
hattrick, detta är bland de största managerspelen online och liksom de andra på denna lista är det helt gratis att spela på hattrick.com. Språk - svenska
Managerzone, troligtvis det managerspel som är mest känt för oss i Sverige. MZ är en lättnavigerad och lättförstådd managerspel som nu även erbjuder 3D matcher. Språk - svenska

 

 
Minispel

Straffsparks-VM (spela direkt)

World Cup

 

 

 
Copyright 2008
Kontakta oss Annonsörer